fbpx RÖSTTEKNIK FÖR SKÅDESPELARE - WEBBKURS MED JAN CRUSEMAN - Kulturakademin
Om kursen
Praktisk info
Ansökan

RÖSTTEKNIK FÖR SKÅDESPELARE - WEBBKURS MED JAN CRUSEMANKulturakademin i samarbete med Teateralliansen

Kursbeskrivning

Nu öppnar vi upp möjligheten för fler deltagare att ta del av Jan Crusemans kunskaper i röstteknik. Första delen av kursen är online. Du kommer att kunna arbeta med dina övningar och ljudprover när på dygnet du vill och i vilken takt du själv önskar från december fram till början av mars.
Kursen innehåller fem delmoment online för att sedan avslutas med en träff under en och en halv dagar i Göteborg, då kursledare och deltagare lyssnar, diskuterar och analyserar.
Du kommer få all information om online-upplägget innehållande filmer, texter och övningar och kan på ett enkelt sätt arbeta med kursen i din dator eller motsvarande innan den fysiska workshopen/kursen tar vid. Under kursens gång får du löpande personlig feedback från kursledaren.

Syftet med kursen är att du ska få verktyg i att använda rösten, att upptäcka möjligheter och begränsningar. Du kommer att få utveckla din kunskap om hur röst, rörelse och tonläge påverkar resultatet. Målet är att du skall få kunskaper i att arbeta med din röst inom fler områden, till exempel ljudboksinläsningar.

Kursledare

Jan Cruseman

Jan Cruseman arbetar som projektledare på SR/Radioteatern och har varit ansvarig producent för P3 Teatern/Sommarlovsteatern. Han har arbetat mer än 35 år i branschen och har över 400 produktioner bakom sig som producent, ljudtekniker och mixare.

Dela:
Skriv ut
Datum
Från:
05 dec 2019
Till:
03 mar 2020
Tid

Kursen sker i valfri takt under perioden 5 december-2 mars
Träff i Göteborg: 
2 mars kl. 9.00-18.00
3 mars kl. 8.30-12.00

Aktivitet
Webbkurs
Kursledare
Jan Cruseman
Målgrupp
Skådespelare
Förkunskaper
Att du motsvarar våra antagningskriterier. Läs mer
Språk
Svenska
Antal platser
18 st
Plats
2-3 mars 2020: Konferenslokalen
Södra Allégatan 1 B
413 01 Göteborg
Karta (nytt fönster)
Ansök senast
01 dec 2019

Kulturakademins aktiviteter är i de flesta fall kostnadsfria och bedrivs med stöd från Kulturnämnden och Miljö- och regionutvecklingsnämnden i Västra Götalandsregionen samt Region Halland.

Ansökan är stängd

Sista ansökningsdatum har passerat.