fbpx God morgon sälj! - Kulturakademin
Om kursen
Praktisk info
Ansökan

God morgon sälj!

- en inspirationsmorgon om frustrationer och möjligheter i säljlandskapet inom kulturBeskrivning

Vad är väl skönare än att starta dagen med ett piggt morgonsamtal kring säljarbetet?

Till denna morgon ingår en inspirerande föreläsning med vår flitigt anlitade kursledare Ulla-Lisa Thordén samt en Q and A över Zoom klockan 09.00 –11.30 den 18 maj tillsammans med kursledare och övriga deltagare.

Morgonen syftar till att inspirera och dela erfarenheter kring säljarbetet mellan branschfolk inom scenkonst, musik, audiovisuella medier samt bild & form samt ge möjlighet till nya nätverk.

På ett lättsamt sätt och i egen takt får du ta del av en föreläsning med Ulla-Lisa för att förbereda dina frågor innan morgonträffen den 18 maj. Förbered en kort presentation av dig själv på 30 sec och var beredd på att delta i samtalet.

Vad ingår:

  • Föreläsning (förinspelad)
  • Nätverksträff med Q and A (live)
  • Deltagarlista till samtliga deltagare som uppgett att de vill vara med på listan (obs listan distribueras endast till er som vill stå med på den, du väljer själv om du vill stå med eller inte när du gör din ansökan).

 

Citat från Ulla-Lisas tidigare kursdeltagare hos Kulturakademin:
Kursen ”Från säljskygg till säljtrygg” är en av de mest givande kurserna jag fått möjligheten att ta del av. Jag har alltid haft svårt för just ”sälj” och känt att det varit en stor börda, men efter kursen så känner jag tvärtom! Tack vare Ulla Lisas förklaringar, metoder och övningar så känner jag mig nu pepp på att söka nya samarbeten och kunder. Jag känner mig stärkt som filmskapare och ser på min kompetens och mitt värde på ett helt annat sätt! Alla kulturutövare borde gå den här kursen!

Stort tack för nya verktyg, pepp och inspiration!

Jenny L. Wallin, Filmskapare

En otroligt upplyftande kurs som väcker mycket tankar och ger inspiration till att utvecklas.

Julia Sporsén (Operasångare)

 

Ulla-Lisa är otroligt duktig på det hon gör och har alltid glimten i ögat, man kände aldrig att det blev tråkigt när hon föreläste och det var lätt att ta till sig hennes råd. Mycket glad över att ha gått kursen!

Anonym deltagare

Ulla-Lisa Thordén är en fantastisk föreläsare och inspiratör vad gäller sälj för kulturarbetare. Äntligen en person där jag känner mig inspirerad och förstår vad personen säger. Hon gör det pedagogiskt, roligt och till och med så att sälj kan kännas spännande och lustfyllt. Hon lär mig att jag har något unikt att erbjuda.

AnnaCarin Isaksson (Fotograf)

Varmt välkommen in med din ansökan!

Kursledare

Kursledare: Ulla-Lisa Thordén

Ulla-Lisa Thordén är säljtränare, författare och en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom området sälj, särskilt för specialister och kulturskapare som inte känner igen sig i en traditionell säljarroll. Hon har mångårig erfarenhet från ledande positioner och att starta och utveckla företag med hjälp av medarbetarnas engagemang. Under åren 2009-2013 var hon en av nio EU ambassadörer för kvinnors företagande utsedd av Tillväxtverket. Sedan 2001 driver hon Republic Consulting AB med fokus på sälj-och kundkommunikation för kunder som vill utveckla nya kundrelationer och fördjupa de befintliga. En av hennes böcker, ”Sälj dig själv och ta betalt!” blev Årets Säljbok, ”Luspank och idérik - överlevnadsguide för säljskygga kulturskapare" blev nominerad till årets marknadsföringsbok liksom hennes senaste bok ”Möt kunden öga mot öga – nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen” (alla specialskrivna just för säljskygga).

Dela:
Skriv ut
Datum
18 maj 2021
Tid

Q&A via Zoom den 18 maj klockan 09.00-11.30

Aktivitet
Webbkurs
Kursledare
Ulla-Lisa Thordén
Målgrupp
Du som arbetar inom scenkonst, musik, audiovisuella medier eller bild & form och tillsammans med andra vill få inspiration till ditt säljarbete.
Förkunskaper
Att du motsvarar våra antagningskriterier. Läs mer
Övrigt
Du ska ha tittat på föreläsningen och förberett dina frågor innan träffen den 18 maj.
Språk
Svenska
Antal platser
50 st
Plats
Webben

Online
Ansök senast
17 maj 2021

Kulturakademins aktiviteter är i de flesta fall kostnadsfria och bedrivs med stöd från Kulturnämnden och Regionutvecklingsnämnden i Västra Götaland.

Ansökan är stängd

Sista ansökningsdatum har passerat.