fbpx Affärsidé, vision och mission (självstudier) - Kulturakademin
Om kursen
Praktisk info
Ansökan

Affärsidé, vision och mission (självstudier)

- verktyg för att utveckla din kulturella verksamhetMed stöd av Västra Götalandsregionen och Region Halland.

Beskrivning

Varför finns du? För vem finns du? Vad gör du? Hur gör du och för vem? Det är några av frågorna du får fundera över i den här självstudiekursen, där syftet  är att göra begreppen affärsidé, vision och mission tydligare. Målet är att ge dig grunderna i det praktiska hantverket för att du ska kunna ta fram just din egen affärsidé, vision och mission. De är bra verktyg för att utveckla din kulturella verksamhet och uppfylla några av dina drömmar.

Kursen är uppdelad i 3 förinspelade avsnitt med en övergripande presentation av temat, en fördjupande del och till sist en summering av begreppen och vad du ska tänka på. Flera övningar ingår där du får möjlighet att fundera över och formulera din affärsidé, vision och mission.

Medverkande i filmerna:
Elena Raviola. Torsten och Wanja Söderbergs Professor i Design Management, Göteborgs Universitet. Hennes forskning undersöker hur digitalisering och automatisering påverkar organiseringen av professionellt arbete, speciellt inom kulturella och kreativa näringar. Anna Powell. Processledare & affärsutvecklare med specialkompetens inom idéutveckling och affärsmodellering, Stiftelsen Drivhuset Göteborg.

Dela:
Skriv ut
Datum
Från:
16 maj 2022
Till:
01 jun 2023
Tid

Eftersom kursen bygger på självstudier, antar vi ansökningar allt eftersom de kommer in om du uppfyller våra grundkriterier. När du blivit antagen bestämmer du själv var, när och i vilken takt du tar del av materialet. 

Aktivitet
Självstudier
Målgrupp
För dig som behöver grundläggande kunskaper i begreppen affärsidé, vision och mission.
Förkunskaper
Att du motsvarar våra antagningskriterier. Läs mer
Övrigt
Kulturakademin antar ansökningar löpande under hela ansökningsperioden. Kursen är på en grundläggande nivå. Total längd på det filmade materialet är 31 minuter. I kursen ingår även flertalet övningar som du kan jobba med i din egen takt.
Språk
Svenska
Plats
Online

Ansök senast
31 dec 2023

Kulturakademins aktiviteter är i de flesta fall kostnadsfria och bedrivs med stöd från Kulturnämnden och Miljö- och regionutvecklingsnämnden i Västra Götalandsregionen samt Region Halland.

Logga in för att ansöka

För att ansöka till den här aktiviteten behöver du ha en profil på Kulturakademin.

Logga in

Skapa en profil

Skapa profil/konto