fbpx 2022 - Kulturakademin
Om kursen
Praktisk info
Ansökan

2022

Framtidstrender, omvärldsanalys och strategierAktiviteten är finansierad av Regionutvecklingsnämnden, Västra Götaland, inom projektet Affärsutveckling och konstnärlig progress.

Kursbeskrivning 

I tider av stor förändring ställs höga krav på ledarskap och att strategiskt höja blicken i sin verksamhetsplanering. Syftet med denna heldagsföreläsning är att du ska få realtidsanalys av det som sker i vår omvärld, samt ta del av 10 kommande framtidstrender som på olika vis fundamentalt kommer förändra den verklighet vi känner till idag. Målet är att du mot bakgrund av detta får konkreta verktyg och strategier för att planera verksamhetsåret 2022 och gå stärkt ur pandemin. 

Innehåll

  • Omvärldsanalys 
  • 10 framtidstrender 
  • Agenda 2030: En introduktion 
  • Agilt ledarskap; självledarskap och att leda andra i tider av stora omställningar 
  • Framtidsvision 
  • De åtta löftena
  • Digitalisering med omtanke om de konstnärliga processerna
  • Verksamhetsplanering återstart 2022 

Föreläsare

Sofie Marin

Sofie Marin, strategisk senior konsult och rådgivare för styrelser, ledningsgrupper, VD:ar och kulturella ledare inom affärs- och verksamhetsutveckling, kommunikation, digitalisering, tech och framtidstrender. Hon är verksam som grundare/VD för EdTech-företaget Arts Dynamics samt Londonbaserade produktions- och kommunikationsföretaget From Sweden Productions. Därutöver har Sofie flertalet styrelseuppdrag, inkl. styrelseordförande för insamlingsstiftelsen From Sweden Foundation samt som ledamot i Gehrmans Musikförslag.

https://www.linkedin.com/in/sofiemarin

Dela:
Skriv ut
Datum
10 dec 2021
Tid

Kl. 9.00-16.00

Aktivitet
Föreläsning
Föreläsare
Sofie Marin
Målgrupp
För dig som innehar en ledarfunktion eller är frilansande utövare och har erfarenhet av att driva företag inom scenkonst, musik, audiovisuell media eller bild & form
Förkunskaper
Att du motsvarar våra antagningskriterier. Läs mer
Övrigt
Till ansökan ska CV bifogas samt en motivering till varför just du vill gå. Motiveringen kan vara avgörande vid uttagningen. Urvalet sker efter sista ansökningsdag.
Språk
Svenska
Plats
United Spaces Lindholmen (mitt emot SVT)
Pumpgatan 1
417 55 Göteborg
Karta (nytt fönster)
Ansök senast
05 dec 2021

Kulturakademins aktiviteter är i de flesta fall kostnadsfria och bedrivs med stöd från Kulturnämnden och Regionutvecklingsnämnden i Västra Götaland.

Ansökan är stängd

Sista ansökningsdatum har passerat.