fbpx Arbeta hos oss - Kulturakademin

Vi söker projektledare i Halland!

Kulturakademin söker projektledare för kompetensutveckling i region Halland. Tjänsten är på 50 % i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Kulturakademin är en regional resurs för kompetensutveckling inom områdena Scenkonst, Musik, Audiovisuell media samt Bild och Form. Kulturakademin erbjuder behovsbaserad och nischad kompetensutveckling genom ett digitalt och fysiskt utbud av kurser och övriga aktiviteter.

Vår mission:
Kulturakademin bidrar till utökad kunskap och kompetens genom riktade och innovativa insatser för att möta branschernas kompetensbehov.

Region Halland har beslutat att ingå i Kulturakademins organisation och därmed kan vi erbjuda kompetensförsörjning till institutioner, professionella utövare och organisationer i region Halland.

Arbetssättet är projektorienterat, det ska vara digitalt, innovativt och målgruppsstyrt.
Du ska ansvara för att kartlägga kompetensbehoven långsiktigt, samt utveckla och genomföra kompetensutbud inom Scenkonst, Musik, Audiovisuell media samt Bild och Form, framför allt i det digitala formatet. I tjänsten ingår bland annat planering, budgetering, genomförande, ledning och uppföljning. Rollen innebär också att initiera individer med lokal kunskap som ska ingå i Kulturakademins övergripande branschråd.
Arbetet som projektledare ställer stora krav på ett situationsanpassat arbetssätt och kommunikation. Det innebär också nära samarbete med alla medarbetare och intresseorganisationerna inom hela Kulturakademins nätverk, både nationellt och internationellt.

Vi söker dig som har:

Som person har du god förmåga att samarbeta, leda dig själv och andra och du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor. Du ser till helheten samtidigt som du arbetar strukturerat och lösningsorienterat. Du har intresse och drivs av att jobba med övergripande förbättringar och utveckling av processer. I det dagliga arbetet används ett flertal system för digital distribution, planering, webbhantering, budgetering m.m. vilket förutsätter att du har god digital kunskap.
Det är viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för konst och kultur i allmänhet.

Tjänsten är mestadels förlagd till dagtid, men innefattar även en del arbete kvällar och helger, samt resande.

Tjänsten är en projektanställning med tillträde enligt överenskommelse, dock tidigast 1 juni 2022 och senast 1 augusti 2022. Ansökningar och intervjuer behandlas löpande.

Anställningsform: Projektanställning 6 månader med möjlighet till fortsättning
Anställningens omfattning: Tjänsten är på 50 % med möjlighet till 100 % under 2023
Tillträde: Enligt överenskommelse, dock senast 1 augusti 2022
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 50 %
Län: Halland
Land: Sverige

Ref. nr: 3.
Kontakt: Peter Hiltunen,  peter@kulturakademin.com
Tel: + 46 702 48 00 93.
Sista ansökningsdag: Ansökningar behandlas löpande

 

Dela sidan: