fbpx Arbeta hos oss - Kulturakademin

Projektledare sökes

Kulturakademin erbjuder kompetensutveckling genom ett digitalt och fysiskt utbud av aktiviteter, för att möta branschernas kompetensbehov. Verksamheten har beviljats tre olika ansökningar – med inriktning mot digitalisering – av Kulturrådet och söker därför 2-3 projektledare för kompetensutveckling inom Scenkonst, Musik, samt Bild och Form.

Arbetssättet på Kulturakademin är projektorienterat, digitalt, innovativt och målgruppsstyrt. Som projektledare ansvarar du för att genomföra fortbildningsprojekt inom Scenkonst, Musik eller Bild och Form utifrån kriterierna i ansökan. Arbetet består bland annat av att planera, budgetera, genomföra, leda och slutrapportera projektet. Du ska ha kunskap inom något av ovanstående konstområden.
Arbetet som projektledare på Kulturakademin ställer höga krav på ett situationsanpassat och välorganiserat arbetssätt samt god kommunikativ förmåga, stor digital kompetens och goda ledarkunskaper. Det innebär också nära samarbete med alla medarbetare och intresseorganisationer inom Kulturakademins nätverk, både nationellt och internationellt.

Vi söker dig som har:
– Minst 3-årig gymnasieutbildning med relevant påbyggnadsutbildning inom projektledning, pedagogik eller motsvarande.
– Dokumenterad erfarenhet av arbete i arbetsledande ställning som chef, projektledare eller producent i större projekt/företag.
– Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
– Digital kompetens.
– Pedagogisk kunskap och erfarenhet av att planera kurser samt workshops.
– Ett genuint intresse och engagemang för konst och kultur i allmänhet.

Som person har du god förmåga att samarbeta, leda dig själv och andra och du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor. Du ser till helheten samtidigt som du arbetar strukturerat och lösningsorienterat. Du har intresse och drivs av att jobba med övergripande förbättringar och utveckling av processer. I det dagliga arbetet används ett flertal system för digital distribution, planering, webbhantering, budgetering m.m. vilket förutsätter att du har god digital kunskap.
Tjänsten är mestadels förlagd till dagtid, men kan även innefatta en del arbete kvällar och helger, samt resande. Vi ser gärna sökande från hela landet. Även om Kulturakademins bas är i Göteborg finns möjlighet att arbeta på distans.

Anställningsform: Projektanställning
Anställningens omfattning: 50 – 100 %, hösten 2022 – juni 2023
Tillträde: Enligt överenskommelse, dock tidigast i september och senast
i oktober 2022.
Löneform: månadslön
Ref. nr. 4
Ansökan skickas till: ansokan@kulturakademin.com
Sista ansökningsdag: Ansökningar behandlas löpande

För mer information om respektive projekt, maila: info@kulturakademin.com

Dela sidan: