fbpx Arbeta hos oss - Kulturakademin

Kulturakademin söker projektledare för kompetensutveckling

– Inriktning Bild och Form 

Kulturakademin är en regional resurs för kompetensutveckling inom scenkonst, musik, audiovisuella medier samt Bild och Form som ett pilotprojekt under 2021. Kulturakademin erbjuder behovsbaserad samt nischad kompetensutveckling för professionella med validerad yrkeserfarenhet samt för organisationer och institutioner.

Kulturnämnden i Västra Götalandsregionen har som ett pilotprojekt beviljat Kulturakademin extra medel under 2021 att utveckla och genomföra kompetensutveckling inom Bild och Form området.

Arbetssättet är projektorienterat och målgruppsstyrt du ska ansvara för att kartlägga kompetensbehoven kort och långsiktigt, utveckla och genomföra kompetensutbud inom bild och form, framför allt i det digitala formatet.

Genomförandet består bland annat av att planera, budgetera, utföra, leda och följa upp.

Rollen innebär också att kartlägga och initiera ett branschråd inom Bild och Form. De kommer ha som uppdrag att bidra med omvärlds och behovsanalys av kompetensfrågorna.

Arbetet som projektledare ställer stora krav på situationsanpassat arbetssätt, innovation och kommunikation samt det innebär också nära samarbete med alla medarbetare och intresseorganisationerna inom hela Kulturakademins nätverk. Både nationellt och internationellt.

Vi söker dig som har:

Som person har du god förmåga att samarbeta, leda och du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor. Du är drivande, agerar självständigt och är bra på att balansera och förena olika intressen. Du ser till helheten samtidigt som du arbetar strukturerat och lösningsorienterat. Du har intresse och drivs av att jobba med övergripande förbättringar och utveckling av processer. I det dagliga arbetet används ett flertal system för digital distribution, planering, webhantering, budgetering mm vilket förutsätter att du har god digital kunskap.

Det är viktigt att du har intresse och engagemang för konst och kultur i allmänhet och i synnerhet Bild och Form.

Tjänsten är mestadels förlagd till dagtid, men innefattar även en del kvällar och helger, samt resande.

Sista ansökningsdag är 2021.02.13.

Tjänsten är en projektanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse dock senast 1 april.

Anställningsform: Projektanställning 8-9 månader

Anställningens omfattning: Heltid omfattningen kan diskuteras.

Tillträde: Enligt överenskommelse dock senast 1april 2021.

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Ort: Göteborg

Län: Västra Götalands län

Land: Sverige

Ref. nr. 1

Ansökan skickas till: Peter Hiltunen,  Verksamhetschef / Tel: 0702 48 00 93 / Mail: peter@kulturakademin.com

Sista ansökningsdag: 2021.02.13

    

Dela sidan: