fbpx Från säljskygg till säljtrygg (självstudier) - Kulturakademin
Om kursen
Praktisk info
Ansökan

Från säljskygg till säljtrygg (självstudier)

En webbkurs du gör helt på egen handKursen är producerad av Kulturakademin och är delfinansierad av Regionutvecklingsnämnden, Västra Götaland, inom ramen för projektet Det livslånga lärandet i en digital miljö.

Kursbeskrivning

Målet med kursen är att ge grunderna i det praktiska hantverket kring det säljarbete som ibland krävs för att få göra det man drömmer om. Kursen har ett avdramatiserande fokus, där det handlar om den slags vardagskommunikation som leder dig i den riktning och till det mål dit du vill komma. Den tar upp attityden till sälj (som dessvärre ofta är negativ!), metodik, teknik och praktik som gör din vardag enklare och roligare.

Kursen är uppdelad i 12 avsnitt med korta kom-ihåg, övningar och tankeväckande frågor du kan ställa dig själv för att finna din egen väg till de kunder du vill ha, till de samarbeten du söker - och faktiskt ökar chansen att det är DU som blir vald när andra skapar projekt du vill delta i!

SÅ HÄR FUNGERAR WEBBUTBILDNINGEN

Den här utbildningen bygger helt på egenstudier, i form av video, bilder, text, länkar och frågor. Du går igenom innehållet i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Du kan även pausa kursen och återkomma senare.

Frågor om kursen?

Varmt välkommen att kontakta Erik Bergstrand, erik@kulturakademin.com.

Citat från tidigare deltagare av webbkursen:

Kursen ”Från säljskygg till säljtrygg” är en av de mest givande kurserna jag fått möjligheten att ta del av. Jag har alltid haft svårt för just ”sälj” och känt att det varit en stor börda, men efter kursen så känner jag tvärtom! Tack vare Ulla Lisas förklaringar, metoder och övningar så känner jag mig nu pepp på att söka nya samarbeten och kunder. Jag känner mig stärkt som filmskapare och ser på min kompetens och mitt värde på ett helt annat sätt! Alla kulturutövare borde gå den här kursen!

Stort tack för nya verktyg, pepp och inspiration!

Jenny L. Wallin, Filmskapare

En otroligt upplyftande kurs som väcker mycket tankar och ger inspiration till att utvecklas.

Julia Sporsén (Operasångare)

Ulla-Lisa är otroligt duktig på det hon gör och har alltid glimten i ögat, man kände aldrig att det blev tråkigt när hon föreläste och det var lätt att ta till sig hennes råd. Mycket glad över att ha gått kursen!

Anonym deltagare

Ulla-Lisa Thordén är en fantastisk föreläsare och inspiratör vad gäller sälj för kulturarbetare. Äntligen en person där jag känner mig inspirerad och förstår vad personen säger. Hon gör det pedagogiskt, roligt och till och med så att sälj kan kännas spännande och lustfyllt. Hon lär mig att jag har något unikt att erbjuda.

AnnaCarin Isaksson (Fotograf)

Kursledare

Kursledare: Ulla-Lisa Thordén

Ulla-Lisa Thordén är säljtränare, författare och en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom området sälj, särskilt för specialister och kulturskapare som inte känner igen sig i en traditionell säljarroll. Hon har mångårig erfarenhet från ledande positioner och att starta och utveckla företag med hjälp av medarbetarnas engagemang. Under åren 2009-2013 var hon en av nio EU ambassadörer för kvinnors företagande utsedd av Tillväxtverket. Sedan 2001 driver hon Republic Consulting AB med fokus på sälj-och kundkommunikation för kunder som vill utveckla nya kundrelationer och fördjupa de befintliga. En av hennes böcker, ”Sälj dig själv och ta betalt!” blev Årets Säljbok, ”Luspank och idérik - överlevnadsguide för säljskygga kulturskapare" blev nominerad till årets marknadsföringsbok liksom hennes senaste bok ”Möt kunden öga mot öga – nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen” (alla specialskrivna just för säljskygga).

Dela:
Skriv ut
Datum
Från:
06 dec 2021
Till:
01 jan 2024
Tid

Eftersom kursen bygger på självstudier, antar vi ansökningar allt eftersom de kommer in om de uppfyller våra grundkriterier. När du blivit antagen bestämmer du själv var, när och i vilken takt du tar del av materialet. Kursen sparas även i din profil så att du kan gå den hur många gånger du vill.

Aktivitet
Självstudier
Kursledare
Ulla-Lisa Thordén
Målgrupp
Du som önskar få både grundläggande och fördjupande kunskap för att ta ett aktivt grepp kring ditt egna säljarbete.
Förkunskaper
Att du motsvarar våra antagningskriterier. Läs mer
Språk
Svenska
Plats
Learnster

Online
Ansök senast
01 jan 2024

Kulturakademins aktiviteter är i de flesta fall kostnadsfria och bedrivs med stöd från Kulturnämnden och Miljö- och regionutvecklingsnämnden i Västra Götalandsregionen samt Region Halland.

Logga in för att ansöka

För att ansöka till den här aktiviteten behöver du ha en profil på Kulturakademin.

Logga in

Skapa en profil

Skapa profil/konto